Archive op juli 2014

Overlijden Darryl Gunawan

Met ontzettend veel verdriet en onbegrip hebben wij kennis genomen van het overlijden van een van onze medestudenten. Donderdag 17 juli 2014 zat Darryl Gunawan, tweedejaars geneeskundestudent aan het VUmc, op vlucht MH17 en is hierbij met zijn ouders en zusje omgekomen. Darryl  stond bij zijn vrienden en familie bekend als een ondernemende en zeer talentvolle student. Daarnaast werkte hij naast zijn studie succesvol als DJ en graphic designer/fotograaf. Darryl was met zijn 19 jaar nog veel te jong om ons zo plotseling te verlaten en de leegte die hij achter laat is dan ook heel erg groot.

Velen van jullie zullen Darryl gekend hebben. Misschien door zijn enorme toewijding in studiegroepen en leer-uurtjes, zijn empathie voor en interesse in zijn vrienden en mede-studenten of zijn enorme enthousiasme voor alles wat hij deed. Van leren voor een lastig tentamen tot het draaien van muziek op een feest: Darryl deed alles met volle overgave en zo zullen wij hem ook blijven herinneren.

Mede namens alle facultaire studentorganisaties wensen wij iedereen die Darryl, zijn gezin of een andere passagier van vlucht MH17 kende heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit onwerkelijke verlies. 
De Gemeente Amstelveen houdt woensdag 23 juli om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van de vliegramp. De gelegenheid is openbaar en enkele nabestaanden zullen aanwezig zijn. Alle medestudenten en bekenden van Darryl en zijn familie zijn persoonlijk door de Gemeente Amstelveen uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. De locatie wordt zo snel mogelijk via de website van de Gemeente Amstelveen bekend gemaakt.