Archive op december 2014

Enquête

Beste geneeskundestudent,

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan onze enquête. Met deze enquête willen we jouw mening weten over het onderwijs, zoals de huidige practicumregeling, studiefaciliteiten en de VGT.

Wij gebruiken deze enquête om jullie mening te laten horen aan de beleidsmakers van onze studie. Op deze manier kan jij invloed uitoefenen op de geneeskunde opleiding.

Alvast bedankt voor het invullen!

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc

Klik hier om de enquête in te vullen

Studentenforum

Op woensdag 7 januari 12.00-13.00 vindt het jaarlijkse studentenforum plaats! Het studentenforum is een plek waar je met de opleiding en docenten in gesprek kunt gaan over onze eigen studie geneeskunde en waar jij once and for all kunt laten weten wat je vindt van de opleiding, wat er beter kan en welke tips jij wilt meegeven. Dit is een unieke kans om in gesprek te gaan met de decaan, de opleidingsdirectrice, de roostermakers, de semestercoördinatoren, de studieadviseurs, toestdeskundigen, de examencommissie en andere medewerkers van het IOO.

We zullen op het studentenforum een aantal stellingen bespreken en daarvoor hebben we jou nodig! Wat wil jij nou echt bespreken? Waar loop je tegen aan? Wat zou je anders willen zien? Wil je over het rooster praten? Over de tentamens? Over de digicats’s? Alles kan besproken worden op 7 januari en jij mag mee beslissen!

Stuur een mail naar onderwijscontactpersoon@mfvu.nl met wat jij zou willen bespreken en kaart aan wat jij belangrijk vindt!

Dus: Zet 7 januari 12.00 in je agenda en stuur een mail naar onderwijscontactperson@mfvu.nl als je punten wilt doorgeven om te bespreken.

Met vriendelijke groet,

De studentenraad en de MFVU