Archive op februari 2015

Aftreden Secretaris

Beste medestudenten,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij met 5 personen in de Studentenraad 2014-2015 verder gaan. Onze Secretaris, Farha Nasroe, heeft de beslissing genomen om per direct haar taken neer te leggen. Zij zal haar taken overdragen aan de leden van de raad. Wij respecteren haar keuze en bedanken haar voor haar samenwerking en inzet in het afgelopen raadsjaar.

Wij hopen jullie hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen zijn wij altijd te bereiken via studentenraad@vumc.nl

Met vriendelijke groet,

De Studentenraad VUmc 2014-2015

Wij zijn op zoek naar opvolgers!

Beste medestudenten,

De Studentenraad VUmc is op zoek naar opvolgers! Heb jij ideeën rondom het faculteitsbeleid? Wil jij iets veranderen? Zou jij komend jaar al je medestudenten willen vertegenwoordigen? Benieuwd naar wat de toekomst gaat brengen? Dan is de studentenraad zeker iets voor jou! Een jaar in een medezeggenschapsraad geeft een unieke kijk in het bestuur van een faculteit en van een ziekenhuis. Bij uitstek een plek om jullie visie op het onderwijs kenbaar te maken!

Voor alle geïnteresseerden organiseren wij op 11 februari om 18.00 uur in MF-B034 een informatieavond. Wij zorgen voor wat lekkers. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan zijn wij altijd te bereiken op studentenraad@vumc.nl Hopelijk tot dan!

Informatieavond Studentenraad VUmc

Beste medestudenten,

De Studentenraad VUmc is op zoek naar opvolgers!

Voor alle geïnteresseerden organiseren wij op 11 februari om 18.00 uur in MF-B034 een informatieavond. Wij zorgen voor wat lekkers. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan zijn wij altijd te bereiken op studentenraad@vumc.nl

Hopelijk tot dan!

Notulen Studentenforum 7 januari

Lieve allemaal,

Op 7 januari heeft het jaarlijkse Studentenforum plaatsgevonden. Wij willen via deze weg iedereen die hierbij aanwezig was heel erg bedanken voor alle nuttige input. Voor iedereen die er niet was, hebben wij de notulen online gezet.

Tijdens het Studentenforum zijn onder andere de volgende onderwerpen aan bod gekomen: de nieuwe practicumregeling, de kwaliteit van digitale toetsen en de effectiviteit van de brainstormsessie. In de notulen vind je de mening van studenten en uitleg vanuit de opleiding waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn.

Ben je geïnteresseerd in wat er tijdens het Studentenforum is besproken maar kon je er niet bij zijn? Neem dan de notulen door en zorg ervoor dat je weer up-to-date bent!

Voor vragen over de notulen of het onderwijs kun je altijd mailen naar studentenraad@vumc.nl of onderwijscontactpersoon@mfvu.nl
Met vriendelijke groeten,
Studentenraad en MFVU