Archive op april 2015

Dagleen-systeem medische bieb

Beste studenten,

Vanaf 20 april gaan we in de medische bibliotheek over op een dagleen-systeem.

De aanleiding voor deze wijziging is de verbouwing van de bibliotheek die dit collegejaar en komende zomer zal plaatsvinden. Door deze verbouwing zal de bibliotheek straks niet meer één ruimte zijn. Vandaar dat de boeken uitleenbaar moeten worden.

Wat betekent dit voor jullie? Jullie kunnen de kernboeken voor een dag lenen met jullie VU-pas, het boek moet dan wel de volgende werkdag terug. Als je dit niet doet dan krijg je een boete van €2,50 per dag. De pas wordt geblokkeerd als de boete oploopt tot €20. Dit betekent dus dat boeken die op vrijdag geleend worden, op maandag terug moeten zijn.

Het is niet de bedoeling dat iedereen boeken gaat lenen om mee naar huis te nemen. De bedoeling van de kernboeken is nog steeds dat je ze leest in de bibliotheek en daarna terugbrengt. Wij benadrukken dan ook dat we samen de kernboeken gebruiken, houd dus rekening met jouw medestudenten die ook dat boek nodig hebben om te studeren. Zorg dat je het boek alleen in bezit hebt als je hem ook echt gebruikt en dat je hem daarna terugbrengt.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc

Studentenraad VUmc 2015-2016

Beste studenten,

De Studentenraad VUmc 2015-2016 is bekend!

Dit zijn de leden:

1. Hajar Aoulad si M’hamad
2. Tamana Alozai
3. Florian van Beurden
4. Liora Soesman
5. Meaghan Polack
6. Firdaouss Albalhaj
7. Maaike Siu Yinh Thio

De Studentenraad VUmc 2014-2015 feliciteert de nieuwe leden.

Wij willen jullie, de student, ook bedanken voor het stemmen!

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc

Verkiezingen

Beste studenten,

Vanaf maandag 13 april gaan de verkiezingen voor de studentenraden 2015-2016 weer van start! Voor onze facultaire studentenraad geneeskunde zijn er 9 studenten op wie gestemd kan worden. Er zijn 7 plekken beschikbaar in de Studentenraad. Wil je meer over de kandidaten weten? Klik dan hier. Stemmen kan tot en met donderdag 16 april 23.59 uur op www.verkiezingen.vu.nl. Door te stemmen op jouw favoriete kandidaat, wordt de Studentenraad volgend jaar goed vertegenwoordigd bij het nemen van belangrijke beslissingen!

Naast de kandidaten voor de facultaire studentenraad gaat Desiree Baaleman, tevens geneeskundestudent en huidige voorzitter van SR VUmc 2014-2015 zich in de strijd mengen voor de Universitaire Studentenraad. Ook voor de USR kan gestemd worden via bovenstaande link.

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc

 

Onderhuis medische bieb

Beste medestudenten,

Vanaf maandag 13-04 tot en met vrijdag 17-04 zullen de kasten in het onderhuis in de medische bieb worden afgevoerd. Dit zal overlast geven in de (computer)ruimtes op de begane grond.

Computerzalen in het hoofdgebouw of in de kelder van de MF zijn beschikbaar als alternatieve ruimtes. Via Studyspot (dat via VU-net te vinden is) kun je een lokaal in de MF of het hoofdgebouw reserveren.

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc