Archive op juni 2015

De Bildung Academie

Beste studenten,

Op 28 augustus 2015 opent De Bildung Academie haar deuren voor studenten die op zoek zijn naar persoonlijke vorming op academisch niveau. In dit voltijdsprogramma ontwikkel je op je kritisch-analytische vaardigheden, je empathische vermogen, leer je morele overwegingen te maken en optimaliseer je je overtuigingskracht. Deze vier kerncompetenties ontwikkel je in actuele en interdisciplinaire modules, geleid door vooraanstaande hoogleraren en beroepsdeskundigen uit het universitaire, maatschappelijke en commerciële domein. Samen met gemotiveerde studenten uit verschillende studierichtingen werk jij aan de uitdagingen van deze tijd en probeer je de toekomst vorm te geven. In ons eerste semester kan je kiezen uit modules met prikkelende thema’s als overtuigingskracht, identiteit, geld, kunst, energie en digitalisering.

Dus ben je op zoek naar diepgaand, mensgericht en maatschappelijk betrokken onderwijs op academisch niveau? Zit je in de laatste fase van je bachelorstudie, heb je je bachelordiploma reeds behaald of zit je al in je master? Schrijf je dan voor 21 juni 23:59 in via www.debildungacademie.nl !

De bieb wordt mooier

Beste medestudenten,

Vanaf maandag 8 juni starten de werkzaamheden vanwege de herinrichting Medische Bibliotheek. In de periode van 8 juni t/m 10 juli wordt het onderhuis gestript en weer opgebouwd tot een nieuwe studieruimte. Dit betekent dat het onderhuis vanaf 8 juni gesloten is. Deze werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen.

Als het onderhuis eenmaal verbouwd is tot een nieuwe studieruimte dan worden de andere delen van de bieb verbouwd. Over deze werkzaamheden zullen wij jullie dan ook informeren.

De computerruimte in de kelder van de MF en de computerruimtes in het hoofdgebouw zijn beschikbaar als alternatieve ruimtes. Via Studyspot (dat via VU-net te vinden is) kun je een lokaal in de MF of het hoofdgebouw reserveren.

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc