Verkiezingen

Verkiezingen

Beste studenten,

Vanaf maandag 13 april gaan de verkiezingen voor de studentenraden 2015-2016 weer van start! Voor onze facultaire studentenraad geneeskunde zijn er 9 studenten op wie gestemd kan worden. Er zijn 7 plekken beschikbaar in de Studentenraad. Wil je meer over de kandidaten weten? Klik dan hier. Stemmen kan tot en met donderdag 16 april 23.59 uur op www.verkiezingen.vu.nl. Door te stemmen op jouw favoriete kandidaat, wordt de Studentenraad volgend jaar goed vertegenwoordigd bij het nemen van belangrijke beslissingen!

Naast de kandidaten voor de facultaire studentenraad gaat Desiree Baaleman, tevens geneeskundestudent en huidige voorzitter van SR VUmc 2014-2015 zich in de strijd mengen voor de Universitaire Studentenraad. Ook voor de USR kan gestemd worden via bovenstaande link.

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc

 

admin