Dagleen-systeem medische bieb

Dagleen-systeem medische bieb

Beste studenten,

Vanaf 20 april gaan we in de medische bibliotheek over op een dagleen-systeem.

De aanleiding voor deze wijziging is de verbouwing van de bibliotheek die dit collegejaar en komende zomer zal plaatsvinden. Door deze verbouwing zal de bibliotheek straks niet meer één ruimte zijn. Vandaar dat de boeken uitleenbaar moeten worden.

Wat betekent dit voor jullie? Jullie kunnen de kernboeken voor een dag lenen met jullie VU-pas, het boek moet dan wel de volgende werkdag terug. Als je dit niet doet dan krijg je een boete van €2,50 per dag. De pas wordt geblokkeerd als de boete oploopt tot €20. Dit betekent dus dat boeken die op vrijdag geleend worden, op maandag terug moeten zijn.

Het is niet de bedoeling dat iedereen boeken gaat lenen om mee naar huis te nemen. De bedoeling van de kernboeken is nog steeds dat je ze leest in de bibliotheek en daarna terugbrengt. Wij benadrukken dan ook dat we samen de kernboeken gebruiken, houd dus rekening met jouw medestudenten die ook dat boek nodig hebben om te studeren. Zorg dat je het boek alleen in bezit hebt als je hem ook echt gebruikt en dat je hem daarna terugbrengt.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc

admin

1 reactie tot nu toe

Gijs Geplaatst op2:28 pm - mei 21, 2015

Als je nou een boek hebt geleend, en je wil koffie gaan halen? krijg je die korting niet meer!!!