De bieb wordt mooier

De bieb wordt mooier

Beste medestudenten,

Vanaf maandag 8 juni starten de werkzaamheden vanwege de herinrichting Medische Bibliotheek. In de periode van 8 juni t/m 10 juli wordt het onderhuis gestript en weer opgebouwd tot een nieuwe studieruimte. Dit betekent dat het onderhuis vanaf 8 juni gesloten is. Deze werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen.

Als het onderhuis eenmaal verbouwd is tot een nieuwe studieruimte dan worden de andere delen van de bieb verbouwd. Over deze werkzaamheden zullen wij jullie dan ook informeren.

De computerruimte in de kelder van de MF en de computerruimtes in het hoofdgebouw zijn beschikbaar als alternatieve ruimtes. Via Studyspot (dat via VU-net te vinden is) kun je een lokaal in de MF of het hoofdgebouw reserveren.

Met vriendelijke groet,

Studentenraad VUmc

admin