Evenement: Studentenforum + lezing genderdysforie!

Evenement: Studentenforum + lezing genderdysforie!

12993343_944994102288415_1231124109596090257_n

Studentenforum en lezing genderdysforie

Lieve bachelorstudenten, willen jullie meepraten over het onderwijs en je mening geven over het nieuwe curriculum, de digiCAT en de Cohencesuur? Na een jaar van afwezigheid vindt op 10 mei het studentenforum weer plaats: dé unieke kans om in gesprek te gaan met o.a. de opleidingsdirectrice prof. dr. Gerda Croiset en programmaleider van de bachelor prof. dr. Anton Horrevoets. Het studentenforum is georganiseerd door de SR, het JVB, de MFVU en de studentassessor.

Dit jaar is het studentenforum gekoppeld aan een erg interessante lezing over genderdysforie georganiseerd door DOCS, een commissie van de MFVU, die staat voor Diversiteit, Openheid, Cultuur en Studenten. Onder andere genderchirurg Mujde Özer zal jullie meer vertellen over alle ins en outs van dit onderwerp. Komen dus!

Praktische bijkomstigheid: voor de eerste 100 aanmeldingen zal er gratis pizza geregeld worden! Meld je nu aan via onderstaande link: https://docs.google.com/…/1cXUmtSxzRPp3pYL_VJ1kZDz…/viewform

Wat: Studentenforum & Lezing genderdysforie
Wanneer: dinsdag 10 mei
Hoe laat: 16:45 – 20:00 uur
Waar: MF-FG1

 

admin