Openingstijden Medische bibliotheek:

Maandag t/m donderdag: 08:30 -21.00 uur*

Vrijdag: 08:30-18.00 uur*

Zondag: 10.00-18.00 uur
De bibliotheek is vanaf 16 september tot en met 16 december 2018 elke zondag geopend.

* De stille studiezaal is vanaf 8.00 uur tot 22.00 uur open!

—————————————————————————————————————————

Toegang tot licenties en artikelen van de bibliotheek, gewoon thuis op je computer?

http://www.ub.vu.nl/nl/faciliteiten/toegang-buiten-de-campus/index.aspx

https://vu.on.worldcat.org/discovery

—————————————————————————————————————————-

Wil je meer verdiepende colleges bekijken als aanvulling op je studie of als extra uitleg? Via deze_link  kom je bij talloze lectures van internationale professoren.

Dagleen-systeem

Sinds vorig jaar april is het dagleen-systeem ingevoerd. De aanleiding voor deze wijziging is de verbouwing van de bibliotheek geweest. Door deze verbouwing is de bibliotheek niet meer één ruimte. Vandaar dat de boeken uitleenbaar moesten worden. Wat betekent dit voor jullie? Jullie kunnen de kernboeken voor een dag lenen met jullie VU-pas, het boek moet dan wel dezelfde dag voor het sluiten van de balie terug. Als je dit niet doet dan krijg je een boete van €2,50 per dag. De pas wordt geblokkeerd als de boete oploopt tot €20. Dit betekent dus dat boeken op dezelfde dag terug moeten zijn vóór sluitingstijd van de balie.

Het is niet de bedoeling dat iedereen boeken gaat lenen om mee naar huis te nemen. De bedoeling van de kernboeken is nog steeds dat je ze leest in de bibliotheek en daarna terugbrengt. Wij benadrukken dan ook dat we samen de kernboeken gebruiken, houd dus rekening met jouw medestudenten die ook dat boek nodig hebben om te studeren. Zorg dat je het boek alleen in bezit hebt als je hem ook echt gebruikt en dat je hem daarna (dezelfde dag nog dus) terugbrengt.

 

Untitleddsfdssfdsadsfdsa