Vacatures

Vacatures.

Hieronder vind je verschillende vacatures voor stages, projecten, onderzoeken of promotieplekken.

Vacatures:

  • Studentassessor VUmc School of Medical Sciences

Je kunt weer solliciteren naar de functie van studentassessor! Wil jij graag je medestudenten vertegenwoordigen op hoog niveau? Solliciteer dan snel!
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de huidige studentassessor: Kim van den Hoek via studentassessor@vumc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Aurora Student Ambassador: zie document voor verder informatie (klik hier)
  • VUtijdlijn

VU student & interesse in bijdragen aan een start-up? En tegelijk bijdragen aan het studiegemak van duizenden andere studenten? De VUtijdlijn informeert sinds 2015 per week meer dan 500 studenten van de faculteiten Aard- en Levenswetenschappen, Geneeskunde en Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit (en binnenkort ook School of Business and Economics). Simpele, eenvoudige informatie om goed te studeren, zoals het inschrijven vakken, gebruik van de wifi of het reserveren van een lokaal. Door een toename in opleidingen moet het uiterlijk van de website aangepast worden. Tegelijk moet er nagedacht worden over de inrichting van de website: wie helpen we, wat zoeken ze en hoe kunnen we ze nog sneller helpen? Interesse? Of ken je iemand die kan helpen? Mail dan naar info@vutijdlijn.nl of stuur een persoonlijk berichtje.

Stages: – (check onder andere http://www.studentresearch.nl, de Canvas-course Wetenschappelijke stage of de prikborden in het ziekenhuis)

Projecten:

Onderzoeken:

Promotieplekken:

Bestuurservaring: